Uslovi korišćenjaPristupanjem ovom blogu/veb sajtu i njegovim korišćenjem pristajete i na određene uslove korišćenja koji su navedeni i opisani u daljem tekstu.SadržajSav sadržaj na blogu predstavlja stav autora, odnosno moj lični stav.


Svi tekstovi na blogu www.zvrljoka.blogspot.com su moje autorsko delo, osim ako nije drugačije naznačeno, i zaštićeni su Creative Commons Licencom. Pod kojim uslovima pročitajte  ovde (na engleskom) i ovde (na srpskom).

Dozvoljeno je preuzimanje tekstova bez izmene, uz obavezno navođenje izvora u vidu živog, odnosno follow linka ka korišćenom tekstu.

Za svaku promenu u tekstu, molim vas da se prethodno javite i zatražite dozvolu.


Fotografije


Fotografije na ovom blogu, osim kada je drugačije navedeno, su preuzimane sa interneta. U trenutku preuzimanja tih fotografija nisu bila navedena autorska prava. Ukoliko neka od objavljenih fotografija pripada vama i ne želite da bude na ovom sajtu, odmah me obavestite i ja ću je skloniti.

Fotografije na kojima je navedeno da pripadaju ovom blogu biće potpisane sa Žvrljoka i zabranjeno ih je preuzimati, deliti, umnožavati, obrađivati.

Komentari


Žvrljoka zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka u vezi sa tim.Da bi vaš komentar bio objavljen, potrebno je da bude odobren.


Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. 
Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi bloga Žvrljoka.

Odricanje odgovornosti

Žvrljoka sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Žvrljoka koristite na vlastitu odgovornost i Žvrljoka se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Print Friendly and PDF

Нема коментара:

Постави коментар